STATUS UPDATED!
Uitm Puncak Alam
the legend of suraya: UNCLE MOMO berbicara :)

Thursday, July 7, 2011

UNCLE MOMO berbicara :)

assalamualaikum..

sudah basi agaknya blog saia ini namun semangat menceritakan kesah id0p saia masih belum berakhir :)

anda..

kali ini saia ingin menceritakan tentang sesuatu yang mendambakan hati saia, sesuatu yang membuatkan saia seolah-olah dilambung ombak tinggi.

ceritanya sudah lama bermula namun belum ada akhirnyea dan saya mengharapkan cerita kali ini tiada akhirnyea. DOMO ! yea ~ itulah kehidupan saia sekarang.

pada asalnya saia tidak menyukai DOMO , saia memBENCInya sbb bagi saia bendea tu tiadea keistimewaanya namun air x sentiasa tenang begitu juga dengan hati. hati dan jiwa saia berubah tatkala saia menemui seorang teman setia ini. kehadirannya tidak dijemput, tidak diingini dan tidak dipaksa. namun pertemuan kali ini melakar 1000 1 kesah yang membawa saia dalam dunia fantasi saia kembali. DOMO menjadi trademark saia bilea saia bertemu dengannya. kehadiran diea dalam hidup saia betul2 menepati masa, betul2 dengan apa yg terjadi dalam hidup saia. layang-layang yang dahulunya terlepas sememangnya terlepas buat selama--lamanya, saia xkesah malah saya bahagia sbb akhirnyea layang-layang itu hidup jauh dari kehidupan SURAYA JEFFERY !

kini, saia adea teman di cc ~ teman yang sentiasa bersama saia saat saya susah 0r senang ~ diea JAGA saia, diea BAHAGIAKAN saia dan diea sentiasa buat saia GELAK tiap masea. kehadirannya betul2 menceriakan hidup saia. hari-hari saia peluk DOMO yang juga saia pamgil as UNCLE MOMO <3 tiap kali saia peluk UNCLE MOMO saia teringatkan dirinyea namun saia tahu batas2nyea.. kami hanyalah teman mesra yang akan mesra untuk selama-lamanya dan TIDAK lebih.. ya, saia pegang kata2 itu !

seandainya awk baca , saia just nak cakap thanks for everything.. saia x penah buat post just for someone dan awk orang petama :) thx a l0t 4 being my strengthen and yes i do appreciate all the things that u had done for me ! i'll be your NIECE forever and ever <3 thx :)

salam sayang dari UNCLE MOMO utk awk ~ *_^

No comments:

Post a Comment