STATUS UPDATED!
Uitm Puncak Alam
the legend of suraya: kakakTUA's Family

Friday, May 25, 2012

kakakTUA's Family
assalamualaikum..

guys , i'm s0 s0rry . s0rry sgt2 sebab baru upl0ad this pixcha. alamak ! *encik amalyn yang selalu mengingatkan saya untuk mengupl0ad pic ni namun biaseala cikTEMUT kan sukea makan temut . lupea d0e ! hehe ^_____________^

well kawanKAWAN ,

surprise mama ni dbuat oleh encikNURamalin bt Kamruddin dan cikTEMUT yang bertempat d fourseason. dan dsertai oleh FAMILYku dan semestinyea FAMILYamalyn dan kawan2 terdekat malyn.
x banyak aku nak ceritea kt sini cumea sedikit ceritea kehidupanku bersama NUR AMALIN BT KAMARUDDIN :)

NUR AMALIN BT KAMARUDDIN merupakan BESTIEku . diea jugak KAKAK TUA ku yang sentiasa bersamaku dalam apea jua keadaan . diea selalu pesan padAku , SAYA TAKNAK AWAK KECEWA LAGI. tp hati saya masih lagi untuk diea. tanpa diea saYa rasa KOSONG . ntahla , just wait n c the qada n qadar :)

papeap0n , myKAKAKTUA sangat cun dan saya sangat sayangkan diea . FAMILY DIEA FAMILY SAYA JUGAK. dan untuk pengetahuan semua , kakakTUA saya ni akan menjadi spupu ipar saya. yeaaay ! ahhahahha,.

btw ,

waah waah ! adea kurang lebih 5 hari lagi aku d kelantn dan aku masih belum menyiapkan apea2 barang untuk ke PALAM . tidak sukakah aku ? *dunno .

agak2 aku ni HOMESICK x? 0h my.. TAK TAK . hehe
h0pefully aku b0leh jadi apea yang aku nak dan aku b0leh buat umie n ab0wh bangga dengan anak b0ngsu diea ni. hehe

mwuaah mwuaah untuk you all and speciall mwuaaah untuk my KAKAKTUA @_@


sekian ,

cikTEMUTyangOMMEY <3

No comments:

Post a Comment