STATUS UPDATED!
Uitm Puncak Alam
the legend of suraya: utusan terakhir drpd saia kpd awak...

Monday, July 12, 2010

utusan terakhir drpd saia kpd awak...

aku kini seperti berada dalam dunia yang penuh dengan KEKECEWAAN..aku seperti terawan awan dalam dunia yang aku cipta sendiri..salahkah aku menyekat dia drpd bepindah sk0lah!???
BESTFRIEND - pekataan yang aku sendiri tidak mengerti maksudnyea..aku kecewa dengan dirinya.saat ini hatiku bet0l2 terluka,hatiku terguris dengan sikap dia yang kini tidak langsung dekat dengan ku..aku terguris bila aku tegur dia,dia hanya membisukan dirinya?? andai awak berada lam tempat saia skam, ape yang awak akan lakukan?? saia da lame sabar dengan awak..saia terus dan terus pujuk awak sehinggala kini awk seperti bepijak atas kepala saia..mungkin istilah itu sesuai diperkatakan kini kerna awak langsung TIDAK MEMPEDULIKAN SAIA se0lah 0lah saia tidak pernah wujud sebagai kawan awak apatah lagi kawanbaeq! mane perginya janji janji yang kita ukir dahulu?? dimana perginya kasih dan sayang yang tercipta atas dasar PERSAHABATAN?? kemanakah semua itu menghilang?? kenapa semuanya hilang dalam sekelip mata??mungkin pda awak saia kini tidak lagi bemakna tp bagi saia awaklah permata,permata yang paling beharga dan harganya tidaklah ternilai..u r da 0nly my bestfriend f0reva..
ya mungkin saia rapat dengan 0wam len kini tapi rapat saia dengan mereka tidak serapat saia dengan awak. saia ceritakan segala galanya kt awak. saia taw ape yg awak pikir skam - ITU SEMUA DULU - yesss itu semua dlu,sebelum awak menceritakan tentang saia di faceb0ok..awk taw betapa sakitnyea hati saia dlu? bila awak katakan saia perempuan jenis itu????? tidak sedarkah awak yang saia ini masih hidup d muka bumi dan masih berada dekaattt dengan awk?? x tepikirkah awak tentang perasaan saia??
perasaan? hati? yess..saia taw awk juga punya semua tu dan saia sentiasa ingin dan ingin menjaga hati dan perasaan awak..saia hanya akan berlaku AGAK kurang ajar bila awak menyakitkan hati saia..

sememangnya saia ini se0rang kawan yang jahat..saia sedar diri saia siape x perlulah awak katakan lagi..kini saia sedar,saia harus melepaskan awak demi kebahagiaan awak..

dlu sebelum saia bepindah ke zs, pda ketika itu saia dapat panggilan daripada awak yang mnegatakan awak terpilih ke zs,awak taw perasaan saia ketika itu?? hancur! perit! sedih awak..sedih yang amat sangat..kawanbaeq saia akan bepindah ke sk0la len?? tanpa aku?? tefikir atau x saia menangis kes0rangan..menjerit meminta belas kasihan tp apakan daya? saia se0rang insan biasa yang x mungkin akan melakukan suatu keajaiban ..saia tahan dan sabar..ketika itu,saat itu saia hanya terfikirkan awak, mungkin bila awak duk kt sanea awak akan bahagia tanpa saia di sisi,lagip0n sudah tentu pelajaran awak terjamin,sudah pasti keputusan awak akan hebat! saia yakin itu dan saia dengan sendiri merelakan awak pergi walaupun ketika itu sungguh perit hanya ALLAH sahaja yang taw..

kini sudah tiba - sejarah lama berulang kembali - kini awak akan bepindah ke smksi meninggalkan saia lagi? sampainya hati awak..saia da x dpt pujuk awak lagi,saia taw kini saia tidak lagi bemakna lam id0p awak lagi. saia taw kini hanya nama2 budak smksi yang terpaut di hati awak..nama saia sudah ilang ditiup angin malam..maafkan saia atas segala yang telah saia lakukan sepanjang perkenalan kita ini..saia harap keputusan yang awak lakukan itu tepat walaupun pda saia keputusan itu sepatutnya tidak dibuat kerna itu salah!!awak x ley timgalkan saia!!!!!!! tp siapala saia untuk menghalang awak lagi..

aqilah zailani,
saia mungkin bukan yang terbaik, saia ada kelemahan yang tersendiri..terimalah saia apa adanya..walaupun ape yang tejadi saia tetap sayangkan awak..saia suda anggap awak macam kembar saia yang bek0ngsi apa aja besama..maafkan saia atas segala kesilapan yang telah saia lakukan..

surat terakhir untuk se0rang perempuan yang bernama SITI WAN MAS SURAYA BT WAN JEFFERY kepada NURUL 'AQILAH BT MAT ZAILANI..sm0ga utusan ini dapat buat awak bahagia..

salam


*memang bt0l,bl0g membawa kebaikan..bl0g adalah TERAPI EM0SI !!

No comments:

Post a Comment